Facebook Twitter
 

Suplimente nutritive, tratamente naturiste pentru sanatate si frumusete

0 produse: 0,00 RON


Mental Super Formula

Amelioreaza simptomele de depresie si anxietateFii primul care scrie o recenzie acestui produs


Disponibilitate: Stoc terminat

Pret depozit 99,00 RON
Pretul include TVA
Disponibilitate: MOMENTAN STOCUL ESTE 0, va rugam reveniti
1

Vizualizare general─â rapid─â

Produs natural pentru sus╚Ťinerea sistemului nervos.

Mental Super Formula

Mai multe vizualiz─âri

Detalii

Produs natural pentru sus╚Ťinerea sistemului nervos.

Informaţii adiţionale

Actiuni

• Efect neurotrofic ╚Öi tonic nervos , îmbun─ât─â╚Ťe╚Öte metabolismul energetic la nivel cerebral prin cre╚Öterea capt─ârii glucozei ╚Öi a oxigenului la nivel molecular;
• Îmbun─ât─â╚Ťe╚Öte activitatea celulelor neuronale ╚Öi stimuleaz─â procesele cognitive ╚Öi capacitatea intelectual─â;
• Spore┼čte aten┼úia ┼či cre╚Öte capacitatea de concentrare ╚Öi împrosp─âteaz─â memoria;
• Regleaz─â circula╚Ťia sanguin─â cerebral─â, înt─âre╚Öte pere╚Ťii capilarelor ╚Öi ajut─â la protejarea celulelor creierului (neuronii) împotriva leziunilor;
• Elimin─â agita╚Ťia mental─â ┼či depresia, ajut─â la ob┼úinerea echilibrului psihic;
• Antioxidant puternic, adjuvant eficient in lupta impotriva maladiei Alzheimer ╚Öi a demen╚Ťei;;
• Reduce riscul de formare a trombozelor intravasculare;
• Efect tonic cerebral ╚Öi tonic cardiac;
• Adjuvant eficient in probleme respiratorii (astm, bronsit─â), pierderii auzului ╚Öi memoriei, anginei pectorale, tensiunii arteriale crescute, vertij ╚Öi a anxietatii.

Compozitie

Compozitie/capsula (910mg):
extract 24/6 din frunze de Ginkgo (Ginkgo biloba) – 50mg
complex de fosfatidilserina – 125mg
N-acetil-L-Carnitina – 50mg
extract din parti aeriene de Sunatoare/St.John’s Wort (Hypericum perforatum), cu 0,3% hipericina – 250mg
L-Glutamina – 150mg
bitartrat de dimetilaminoetanol/DMAE – 50mg
extract din parti aeriene de Bacopa monnieri, cu 20% bacozide–100mg
vinpocetina (din Saschiu/Vinca minor)- 2mg
Ingrediente inactive: dioxid de siliciu, stearat de magneziu (sursa vegetala),capsula (gelatina).
NU contine zahar, amidon, conservanti, arome sau coloranti
NU contine compusi cu efect alergenic´╗┐

Forma prezentare Capsule
Cantitate 30 capsule - 27,3 grame
Producator VITALABS USA
Inregistrarea produsului ├Änregistrat ┼či aprobat pentru comercializare de c─âtre "Institutul Na┼úional de Cercetare- Dezvoltare pentru BioResurse Alimentare" IBA Bucure┼čti sub Nr. AA 4258/22.11.2010
Administrare

Mod de administrare: 1-2 capsule pe zi. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
Aten╚Ťion─âri: Contraindicat persoanelor cu fotosensibilitate cunoscut─â. Copiii ╚Öi tinerii sub 18 ani, femeile îns─ârcinate, care doresc s─â r─âmân─â îns─ârcinate sau care al─âpteaz─â, precum ╚Öi persoanele care iau concomitent medica╚Ťie prescris─â (cu MAOI/inhibitori ai monoaminoxidazei, anticoagulante ╚Öi alte produse pentru afec╚Ťiuni de coagulare a sângelui) trebuie s─â cear─â sfatul specialistului înainte de începerea administr─ârii produsului. A se întrerupe administrarea cu 2 s─âptamâni înainte de orice interven╚Ťie chirurgical─â sau procedur─â dentar─â complex─â.

Termen de valabilitate 3 ani
Afectiuni Accident vascular cerebral - AVC, Anxietate, Aritmii cardiace, Astm bronsic, Astenie, Ateroscleroza, Autism, Boala Alzheimer, Boala Parkinson, Boli cardiovasculare, Bronhopneumonie, Bronsita, bronsiectazie, Cefalee, Circulatie cerebrala dereglata, Dementa senila, Dementa vasculara, Depresie, Dereglari de memorie, Dezechilibre psiho emotionale, Dislipidemie, Epilepsie, Epuizare nervoasa, Hipertensiune arteriala (HTA), Hipoxie cerebrala, Imbatranire prematura, Inflamatii ORL, Insuficienta cardiaca, Insuficienta coronariana, Migrena, Nervozitate, Iritabilitate, Neurastenie, Nevralgii, polineuropatie, Oboseala cronica, Pareze, paralizii, Scleroza multipla, Stres, Stres oxidativ, Surmenaj fizic, Surmenaj intelectual, Tulburari de memorie
Detalii produs

Ginko biloba- este ┼či una din cele mai longevive specii de arbori de pe planeta noastra, existând în prezent în lume exemplare care au atins venerabila vârst─â de 3500 de ani. C─âlug─ârii budi┼čti, c─ârora li se datoreaz─â supravie┼úuirea acestui arbore în ultimele secole, consider─â c─â ginkgo biloba este o încarnare a unor entit─â┼úi divine în lumea oamenilor. Aceast─â plant─â ne face mai... inteligen┼úi, mai aten┼úi, ne ajut─â s─â ne p─âstr─âm tonusul psihic ┼či s─â dep─â┼čim st─ârile depresive, fiind de un real ajutor contra diabetului, astmului, contra cancerului ┼či a bolilor produse de iradiere. În general ginkgolidele ac╚Ťioneaz─â ca inhibitor al factorului PAF (Factorul de agregare a plachetelor sanguine, leucocitelor, macrofagelor, cu rol în agregarea plachetar─â, a reac╚Ťiilor inflamatorii. Flavonoidele au rol de captare a radicalilor liberi. Datorit─â acestor propriet─â╚Ťi se pot explica numeroasele efecte ale extractului de frunz─â. Extractul are ac╚Ťiune asupra tulbur─ârilor de circula╚Ťie sanguin─â la nivelul creierului ╚Öi extremit─â╚Ťilor, ameliorând astfel metabolismul energetic la nivel cerebral prin cre╚Öterea capt─ârii glucozei ╚Öi a oxigenului la nivel molecular. La nivel ocular m─âre╚Öte acuitatea vizual─â. Inhib─â factorul de activare a trombocitelor, ceea ce reduce tendin╚Ťa de coagulare a sângelui. Este de asemenea folosit ╚Öi pentru îngrijirea corporal─â. Gingko este foarte bun pentru activarea microcircula╚Ťiei cutanate ╚Öi pentru descongestionarea ╚Ťesuturilor.
Bacopa monieri (Brahmi)- una din cele mai utilizate plante în Medicina Ayurvedic─â, era utilizat─â în tradi┼úia popular─â pentru tratamentul epilepsiei ┼či a astmului bron┼čic. La utilizarea dozelor terapeutice se constat─â o reducere a frecven┼úei acceselor de epilepsie ┼či a severit─â┼úii lor. Studiile au ar─âtat c─â aceast─â plant─â reduce anxietatea ┼či depresia. Cre┼čte capacitatea cognitiv─â ┼či inteligen┼úa. Având efecte nootrope îmbun─ât─â┼úe┼čte memoria, activitatea intelectual─â ┼či abilitatea de a înv─â┼úa. Structurile sulfhydril ┼či polyphenolii extrase din aceast─â plant─â reduc stresul oxidativ, inhib─â activitatea lipooxgenazelor, astfel previne depozitarea b-amyloidului la animalele de laborator cu B. Alzheimer.
În urma cercet─ârilor efectuate s-a demonstrat c─â Bacopa monieri poate restabili memoria persoanelor cu amnezie indus─â de medicamente tranchilizante.

Fosfatidilserina- Face parte din clasa lipidelor (este un glicerolfosfolipid) ┼či intr─â în compozi┼úia membranelor celulare. Este utilizat─â datorit─â presupusului efect de modulare a raspunsului neuroendocrin la stres prin efectele sale anticortizolice.

 Fosfatidilserina este un supliment nutritiv care a fost utilizat ini┼úial cu scopul îmbun─ât─â┼úirii activit─â┼úii cerebrale. O parte dintre studii au ar─âtat c─â aceast─â substan┼ú─â amelioreaz─â capacit─âtile cognitive la persoanele în vârst─â. Oamenii de ┼čtiin┼ú─â italieni au ar─âtat faptul c─â fosfatidilserina poate reduce secre┼úia de cortizol care apare dup─â un efort intens. Cortizolul este un hormon secretat în condi┼úii de stres, care limiteaz─â transportul aminoacizilor în celule, inhib─â procesele anbolice ┼či stimuleaz─â descompunerea proteinelor pentru a fi utilizate în procesele de gluconeogenez─â. Studiile au ar─âtat c─â prezen┼úa unui nivel crescut de cortizol seric conduce la accentuarea catabolismului proteic, pierderea de ┼úesut muscular ┼či balan┼úa azotat─â negativ─â. Aceste efecte au condus la integrarea în rândul suplimentelor nutritive a unor substan┼úe cu efect anticortizolic, cum sunt glutamina ┼či fosfatidilserina. Utilizarea fosfatidilserinei reduce semnificativ nivelul de ACTH ┼či cortizol, f─âr─â a afecta eliberarea hormonului de cre┼čtere. Datorit─â acestei ac┼úiuni este utilizat─â pe larg de c─âtre sportivi.

Determinarile de laborator au vizat o serie de parametrii care urmaresc evolu┼úia performan┼úei, capacitatea respiratorie ┼či cardiac─â de efort, compozi┼úia sanguin─â - toate acestea au fost masurate înainte, în timpul ┼či dup─â testul de efort. Acestea au ar─âtat c─â subiec┼úii care au consumat fosfatidilserina au înregistrat o cre┼čtere semnificativ─â a duratei de execu┼úie a efortului maximal efectuat pân─â la epuizare - de la 7 minute ┼či 51 de secunde la 9 minute ┼či 55 secunde, cel pu┼úin; îns─â în ceea ce prive┼čte modificarea parametrilor biologici specifici efortului fizic (în strânsa legatur─â cu secre┼úia de cortizol), nu s-a observat o diferen┼ú─â semnificativ─â.

Sun─âtoarea-Sun─âtoarea (Hypericum perforatum) este o plant─â erbacee, peren─â, con┼úine ca ingredien┼úi activi hipericina, pseudohipericina, flavonoide, taninuri ┼či uleiuri volatile. Este important de ┼čtiut c─â ac┼úiunea cel mai bine documentatã prin studii ┼čtiin┼úifice este ac┼úiunea sa antidepresivã. Hipericina, flavonozidele ┼či, în special, hiperforina, interac┼úioneazã la nivelul creierului cu neutrotransmi┼ú─âtorii care au legatur─â cu manifest─ârile depresive: serotonina, dopamina, monoaminele, GABA. Este recomandat─â în tratamentul sindromului premenstrual, al anxiet─â┼úii, al tulbur─ârilor de somn, al depresiilor u┼čoare ┼či moderate, în aceste cazuri fiind nevoie de administrare de lung─â durat─â.

L-glutamina-Glutamina este cel mai abundent aminoacid din organism, cea mai mare parte a lui fiind stocat─â în mu┼čchi, dar se g─âse┼čte ┼či în creier, pl─âmâni, sânge ┼či ficat. Este un aminoacid neesen┼úial, pentru c─â poate fi produs în organism din alt aminoacid, acidul glutamic, îns─â poate fi considerat un aminoacid condi┼úional esen┼úial, pentru c─â în perioadele de stres (cum este ┼či antrenamentul intens), organismul nu poate face fa┼ú─â numai prin sinteza proprie. În mod tradi┼úional era consdierat─â un aminoacid neesen┼úial. Cercet─âri ┼či idei mai noi spun c─â intr─â într-o categorie noua, a aminoacizilor condi┼úionat-esen┼úiali, adic─â el poate fi produs de metabolism, îns─â în cazuri speciale nu poate fi produs în cantit─â┼úi suficiente. Cazuri speciale înseamn─â, evident, cam starea în care ne afl─âm to┼úi: stress fizic ┼či psihic, atacuri asupra sistemului imunitar, malnutri┼úie etc.
Ca o sintez─â a efectelor, glutamina se ocup─â cu: sursa de energie pentru celulele intestinului: produc┼úia de celule imunitare; sursa de energie pentru creier; sinteza proteinelor; transportor al amoniacului; anticatabolic(opre┼čte descompunerea proteinelor).

Vinpocetina- are un efect neuroprotector, prin: moderarea efectelor d─âun─âtoare ale reac┼úiilor citotoxice produse de aminoacizi excitatori; inhibarea atât a canalelor de sodiu voltaj-dependente, cât ┼či a receptorilor NMDA ┼či AMPA. Poten┼úarea efectului neuroprotector al adenozinei. Stimularea metabolismului cerebral, prin cre┼čterea capacit─â┼úii de captare ┼či consum de O2 ┼či glucoz─â la nivelul ┼úesutului cerebral. M─ârirea toleran┼úei la hipoxie cerebral─â; vinpocetina deviaz─â metabolismul glucidic pe calea aerob─â mai favorabil─â din punct de vedere energetic ┼či cre┼čte nivelul AMPc al creierului. M─ârirea concentra┼úiei de ATP ┼či a raportului ATP/AMP.

Vinpocetina cre┼čte turnover-ul de norepinefrina ┼či de serotonina al creierului, stimuleaz─â sistemul noradrenergic ascendent ┼či are o ac┼úiune antioxidant─â. Ca rezultat al tuturor acestor efecte, vinpocetina are efect cerebroprotector. Vinpocetina îmbun─ât─â┼úe┼čte microcircula┼úia cerebral─â prin inhibarea agreg─ârii plachetare, reducerea cre┼čterii patologice a vâscozit─â┼úii sanguine, m─ârirea deformabilit─â┼úii eritrocitelor ┼či inhibarea capacit─â┼úii lor de a capta adenozina, promovarea transportului de O2 la nivelul ┼úesuturilor, prin reducerea afinit─â┼úii eritrocitelor pentru acesta.

SEO Bioelemente Amelioreaza simptomele de depresie si anxietate


Etichete produse

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.


Bio Elemente este un magazin online de suplimente nutritive 100% naturale pentru sanatatea si frumusetea dumneavoastra. Gama diversificata de produse naturale disponibila pe site este recomandata tuturor categoriilor de persoane, celor care doresc sa aiba o sanatate de fier. Astfel, fie ca vorbim despre detoxifiere, imunitate, preventie, energie sau slabire, in magazinul online Bio Elemente veti gasi produse 100% naturale, suplimente nutritive pentru intreaga familie.