Facebook Twitter
 

Suplimente nutritive, tratamente naturiste pentru sanatate si frumusete

0 produse: 0,00 RON


EurO 2 Diet control greutate

Oxigen imbogatit cu l-carnitina



Fii primul care scrie o recenzie acestui produs


Disponibilitate: În stoc

Pret depozit 159,00 RON
Pretul include TVA
Disponibilitate: IN STOC, livrare imediata
SAU
1

Vizualizare general─â rapid─â

Produs pentru oxigenarea celular─â ┼či arderea gr─âsimilor.

EurO 2 Diet control greutate

Mai multe vizualiz─âri

Detalii

Obezitatea a fost considerat─â de Organiza┼úia Mondial─â a S─ân─ât─â┼úii ca epidemia secolului XXI ├«n ┼ú─ârile industrializate. Pe plan mondial a crescut rata mortalit─â┼úii datorat─â obezit─â┼úii ┼či a problemelor sale derivate. ├Än prezent, presupune cheltuieli sanitare de aproape 100 miliarde de dolari americani. ├Än Spania, una din 12 mor┼úi are obezitatea ca factor declan┼čator. Pericolul ei este cu at├ót mai mare cu c├ót este concomitent─â cu alte amenin┼ú─âri pentru s─ân─âtate, cum sunt diabetul, colesterolul ridicat ┼či hipertensiunea.

Informaţii adiţionale

Actiuni

• Oxigeneaz─â celulele organismului, stimuleaz─â metabolismul lipidic;

• Ajut─â la controlul greut─â┼úii, favorizând arderea gr─âsimilor;

• Stimuleaz─â sinteza fibrelor musculare ┼či cre┼čte tonusul muscular;

• Îmbun─ât─â┼úe┼čte performan┼úa fizic─â , recomandat─â sportivilor de performan┼úa;

• Scade nivelul de colesterol ┼či trigliceride în sânge;

• Îmbun─ât─â┼úe┼čte neurotransmisia ┼či transmisia neuromuscular─â.

Cum se observ─â deficitul de oxigen?

  • Stare de oboseal─â continu─â, lipsa de dispozi┼úie, de for┼ú─â, randament sc─âzut;
    Lipsa de concentrare ┼či oboseala psihic─â sunt primele semne ale unei oxigen─âri deficitare;
    Probleme legate de insomnie;
    Sensibilitate ridicat─â la diferen┼úe de temperatur─â ┼či climat;
    Predispoziţie pentru contractarea infecţiilor;
    Durere;
    Probleme de circula┼úie (senza┼úie de frig), mai ales în bra┼úe ┼či picioare;
    Proasta irigare a inimii (angina pectoral─â);
    ┼×i multe alte probleme ce î┼či au originea în lipsa de Oxigen, deci a energiei.

 

Când este necesar un aport de oxigen?

  • Toate tipurile de probleme de irigare cardio-vascular─â;
  • Aritmie;
  • Probleme bronhiale (astm) ┼či pulmonare în general;
  • Perturb─âri ale regl─ârii presiunii arteriale (hipertensiune);
  • Terapii de reabilitare dup─â efectele produse de chimioterapie, radioterapie ┼či opera┼úii complicate;
  • Probleme de imunodeficien┼úa;
  • Factori de risc a opera┼úiilor (cur─â┼úarea r─ânilor);
  • Probleme auditive, datorate irig─ârii deficitare a urechii;
  • Probleme tipice vârstei înaintate;
  • Probleme de randament energetic în cazul stresului continuu;
  • Combaterea bolilor de origine viral─â.
Compozitie Formula coloidal─â special─â de oxigenare celular─â, cu 34 de enzime, 18 aminoacizi ╚Öi 78 de minerale ├«mbun─ât─â╚Ťit─â cu L-carnitin─â, care mai poart─â ╚Öi denumirea de Arz─âtorul de gr─âsimi.
Compoziţie: L-camitina, Fucus vesiculosus, enzime de origine vegetala, amestec de aminoacizic (Laspartic, acid L-glutamic, L-alanina, L-arginina, L-cisteina, L-fenilalanina, L-glicina, L-izoleucina, L-histidina, L-lizina, L-metionina, L-prolina, L-serina, L-treonina, L-triptofan, L-tirozina, L-valina), apa purificata.
Ingrediente inactive (pentru conservarea produsului natural):acid citric, clorura de sodiu, clorura de potasiu, clorura de magneziu, suflat de magneziu, acid fosforic, dioxid de siliciu, carbonat de calciu
Forma prezentare Lichide
Cantitate Flacon picurator 50ml lichid
Producator ZUCCARI
Inregistrarea produsului ├Änregistrat ┼či aprobat pentru comercializare de c─âtre "Institutul Na┼úional de Cercetare- Dezvoltare pentru BioResurse Alimentare" IBA Bucure┼čti sub Nr. 1198/15.04.2008
Administrare Cum s─â lua┼úi Eur O2 Diet: Este foarte important s─â ┼čtim c─â nu exist─â un alt produs care s─â con┼úin─â mai mult─â L-Carnitin─â. Datorit─â formulei sale speciale sub form─â lichid─â, ionic─â ┼či coloidal─â, beneficiile utiliz─ârii sale sunt maxime, mai bune de 5 ori dec├ót aceea┼či doz─â sub form─â de capsule. Dac─â ne dorim s─â sl─âbim atunci sunt recomandate intre 10 - 12 de pic─âturi, de dou─â ori pe zi, ├«ntre mese. De exemplu: o doz─â se ia cu o or─â ├«nainte de masa de pr├ónz, iar a doua dup─â amiaza. Doza se poate cre┼čte dac─â se doreste o pierdere a greut─â┼úii mai mare. Recomand─âm L-Carnitina pentru c─â de┼či arde gr─âsimile, nu taie pofta de m├óncare. Nu ac┼úioneaz─â asupra creierului, sistemului nervos, etc., neav├ónd astfel efecte secundare ┼či nu creeaz─â dependen┼ú─â. Dac─â sunte┼úi sportiv pute┼úi lua o doz─â cu o or─â ├«nainte de exerci┼úiile aerobice ┼či alta imediat ce termina┼úi. Dac─â lua┼úi produsul pentru a ob┼úine beneficii adi┼úonale, cum ar fi sc─âderea nivelului colesterolului ┼či ├«ndep─ârtarea oboselii, modul de administrare este acela┼či.
Termen de valabilitate 24 luni
Afectiuni Anemie, Astm bronsic, Astenie, Atrofie musculara, Boala Parkinson, Bronhopneumonie, Bronsita, bronsiectazie, Cancer, tumori, Cardiopatii, Circulatie cerebrala dereglata, Circulatie periferica proasta, Colita, Crampe musculare, Dementa senila, Dementa vasculara, Dereglari de memorie, Disfunctii metabolice, Dislipidemie, Dureri musculare, Hipoxie cerebrala, Insuficienta cardiaca, Insuficienta renala, Letargie, Nervozitate, Iritabilitate, Neurastenie, Obezitate, Stenoza sau insuficienta valvulara, Stres oxidativ, Tabagism, Viroze respiratorii
Detalii produs

Ce este L-carnitina si cum functioneaza?

In cadrul acestui preparat intalnim formula Eur O2 (enzime, minerale si aminoacizi), pe care am cunoscut-o in celelalte produse din gama, doar ca aceasta este imbunatatita cu L-carnitina.

L-Carnitina este o substanta produsa la nivelul ficatului si rinichilor, iar rolul ei in organism este acela de a facilita transportul acizilor grasi catre mitocondrii. Aceste formatiuni intracelulare au ca principala functie producerea de energie, ca urmare a arderii lanturilor de acizi grasi. Se cunoaste faptul ca L-carnitina este in cea mai mare parte asimilata din alimente (lapte, carne) si doar aproximativ 25% este de natura endogena.

Printre alte efecte benefice, L-Carnitina reuseste sa imbunatateasca functia hepatica si sa reduca riscul aparitiei bolilor cardiovasculare.

Indiferent unde este situat (solduri, fese, coapse), stratul adipos contine o cantitate semnificativa de acizi grasi. Acestia sunt o forma de energie destul de dificil de folosit de catre corp, care prefera adesea arderea glucozei.

Beneficii demonstrate prin studii stiintifice
Studiile au confirmat efectul benefic al L-carnitinei pentru organism. Un studiu publicat in numarul din ianuarie 2003 al Jurnalului Nutritia a urmarit efectul L-carnitinei asupra metabolismului femeilor tinere ce efectuau exercitii. Cercetatorii au constatat in grupul de femei ce a primit L-carnitina (0,68 g sau 680 mg zilnic) o diminuare a tesutului gras cu 1,35% dupa 35 de zile, precum si o crestere accelerata a arderii grasimilor, comparat cu grupul de femei care au primit o pilula inerta (placebo).

Pe langa importanta ei in arderea grasimilor, L-carnitina este utila in cresterea performantelor sportive, in boala de inima si chiar si in cadrul tratamentului diverselor cancere. De la descoperirea L-carnitinei in anul 1905 si pana in prezent au fost publicate peste 9000 de studii privind L-carnitina.
Unele studii din 2007 au aratat capacitatea L-carnitinei de a proteja ficatul si nervii periferici.

Este utila si in boala celiaca (celiachie), o afectiune foarte intalnita in ziua de azi, dar slab diagnosticata, produsa de intoleranta la glutenul din cereale.

Este eficienta chiar si in cazul cancerului la san, putand diminua dimensiunea tumorii.

Nu in ultimul rand, L-carnitina are capacitate antioxidanta semnificativa. Prin acest mecanism, L-carnitina netezeste vasele de sange, deteminand relaxarea lor, lucru ce asigura un flux mai bun de nutrienti si oxigen catre organele vitale.

L-carnitina este produsa in mod natural in corp
Concentratiile maxime sunt in muschi si in inima. Sinteza de L-carnitina are loc in ficat si rinichi, necesita doi aminoacizi esentiali – lisina si metionina, dar si vitamina C, vitamina B6 si niacina. Acesta este un alt motiv pentru care dietele de infometare nu au efect. Ele sunt deficitare in lisina si metionina (ce provin din carne sau lapte) si duc la o sinteza mica de L-carnitina. Astfel nu se ard grasimile, iar oamenii se mira de ce nu slabesc consumand doar 500 de calorii zilnic.

In corp se sintetizeaza zilnic 20 mg de L-carnitina, reprezentand 10% din necesarul zilnic
O dieta adecvata trebuie sa aduca inca 100-300 mg prin aport alimentar. Alimentele cu o concentratie mare de L-carnitina sunt: carnea de vita (143mg/100g), porcul (25mg/100g), carnea de pasare (13mg/100g) ┼či pestele (3- 10mg/100g). Exista pe piata si suplimente alimentare sau produse alimentare ce contin o cantitate semnificativa de L-carnitina, cum ar fi EurO2 Diet.
Datorita sintezei limitate, L-carnitina este recunoscuta ca un supliment esential pentru organism inca din anul 1986, cand, in cadrul „Simpozionului despre Nutrienti Conditional Esentiali” s-a stabilit importanta ei pentru sanatate.

Cercet─âtorii au demonstrat ca o lips─â a L-Carnitinei poate provoca un exces al lipidelor.
Astfel, acizii gra┼či nu pot traversa membrana mitocondriilor f─âr─â ajutorul L-carnitinei ca transportator. Se spune c─â în lipsa ei gr─âsimile au tendin┼úa de a se acumula în interiorul ┼úesuturilor musculare si adipose pe artere.
Toat─â lumea poate profita de beneficiile aduse de L-Carnitin─â; vegetarienii trebuie în mod obligatoriu s─â consume suplimente de L-Carnitin─â pentru a-┼či p─âstra s─ân─âtatea. Lipsa L-Carnitinei poate provoca oboseal─â, ame┼úeli, angine, probleme musculare, etc.
Persoanele ce au celulit─â sau zone de gr─âsime localizate, luând acest produs vor vedea cum aceste gr─âsimi vor începe s─â dispar─â, se vor arde, recuperându-┼či energia ┼či având o mai bun─â rezisten┼ú─â la r─âceli ┼či oboseal─â.

Studiile realizate cu privire la L-Carnitină au arătat existenţa următoarelor proprietăţi.
• Ajut─â la sus┼úinerea sistemului circulator, eliminând colesterolul ┼či poten┼úeaz─â mu┼čchiul cardiac, ce va favoriza transformarea acizilor gra┼či în energie. Sunt medici care o recomand─â în tratamentul diferitelor boli cardiovasculare, pentru a le preveni sau evita reapari┼úia lor.
• Reduce nivelul colesterolului nociv (LDL) ┼či cre┼čte nivelul colesterolului util (HDL), favorizând eliminarea trigliceridelor.
• Favorizea─â tonusul muscular ┼či ofer─â un nivel de energie mai ridicat, ajutând acizii gra┼či s─â p─âtrund─â în mitocondrii ┼či astfel „motorul” nostru (corpul nostru) ob┼úine energia într-un mod mai simplu. Ideal─â în astenii ┼či oboseal─â cronic─â. De asemenea pentru sportivi ┼či atle┼úi, putând sporii rezisten┼úa lor ┼či construc┼úia muscular─â.
• Ajut─â la controlul greut─â┼úii, favorizând combustia acizilor gra┼či. În schimb, ajut─â la formarea masei musculare.
• Ac┼úioneaz─â asupra metaboliz─ârii aminoacizilor implica┼úi în detoxifiera amoniacal─â ┼či în produc┼úia de uree. Acest lucru este interesant în special pentru cei care practic─â sport profesional ┼či de elit─â.
• Intervine în produc┼úia acetilenei necesar─â fabric─ârii Acetilcolinei care este un neurotransmi┼ú─âtor cerebral.

ENZIMELE
Din punctul de vedere al multor autori, enzimele pot fi solu┼úia pentru o via┼ú─â cât mai lung─â. Ceea ce noi numim „proces de îmb─âtrânire”, pentru unii cercet─âtori nu este decât manifestarea deficitului enzimatic din corpurile noastre. Celulele persoanelor tinere con┼úin de 10 ori mai multe enzime decat celulele persoanelor în vârst─â. F─âr─â enzime, alimentele nu pot fi metabolizate eficient, nu exist─â nutrien┼úi ┼či atunci apare o deficien┼ú─â de hr─ânire a
celulelor.

În general, putem clasifica enzimele în trei grupe:
Ôľ║enzimele digestive- metabolizeaz─â alimentele. Proteaza (proteinele), amilaza (amidonul) ┼či lipaza (gr─âsimile);
Ôľ║enzimele metabolice- sunt prezente în fiecare celul─â din corp. Ajut─â la eliminarea toxinelor din organism ┼či a resturilor ce provin din procesul de metabolizare, ofer─â energie, repar─â celulele ┼či lupt─â împotriva infec┼úiilor.
Ôľ║enzimele alimentare- prezente în alimentele crude. Ajut─â la digestie ┼či îmbun─ât─â┼úesc func┼úionarea enzimelor metabolice ┼či digestive (distruse dup─â metabolizare).

Enzimele sunt catalizatori de natur─â proteic─â, ce ajut─â la realizarea proceselor fiziologice, produse de organismele vii. În consecin┼ú─â, deficien┼úele func┼úiilor enzimatice creeaz─â patologii.

AMINOACIZII
Sunt substan┼úe cristaline, având aproape mereu un gust dulce; ca proprietate caracteristic─â putem men┼úiona caracterul acid pe care îl au ┼či activitatea optic─â.; din punct de vedere chimic sunt acizi carboxilici ce au cel pu┼úin un grup amino în fiecare molecul─â; 20 de aminoacizi diferi┼úi sunt elementele esen┼úiale ce intr─â în alc─âtuirea proteinelor. Pe lß║şng─â ace┼čtia, se mai cunosc ┼či al┼úii ce intr─â în componen┼úa peretelui celular. Plantele pot sintetiza to┼úi aminoacizii în timp ce omul poate sintetiza numai 16, din cauza faptului c─â acesta sintetizeaz─â reciclând celulele moarte din cadrul intestinului ┼či catabolizeaz─â proteinele în cadrul propriului corp.

Aminoacizii sunt unit─â┼úile elementare constituente ale moleculelor denumite Proteine. Mai mult, în mod elementar, sunt “pietrele de temelie” pe care organismul reconstituie permanent proteinele specifice consumate pentru a ne men┼úine în via┼ú─â. Proteinele reprezint─â cei mai numero┼či compu┼či nitrogena┼úi din cadrul organismului, fiind de asemenea esen┼úiali vie┼úii. De fapt, datorit─â num─ârului mare ┼či structurii pe care o au, proteinele îndeplinesc func┼úii diverse, participând în cadrul tuturor proceselor biologice ┼či constituind structuri fundamentale ale organismelor vii. În acest mod, ele ac┼úioneaz─â accelerând reac┼úiile chimice care, în alt mod, nu s-ar putea produce în timpul necesar (enzime), transportând substan┼úe (cum este hemoglobina din cadrul sângelui, care transport─â oxigenul c─âtre ┼úesuturi), îndeplinind func┼úii structurale (ca ┼či cheratina din p─âr), servind ca rezerve ( albumina din ou).
Alimentele pe care le inger─âm ne ofer─â proteine. Dar aceste proteine nu se absorb normal decât dac─â în locul descompunerii lor (hidroliza), cauzat─â de procesul digestiv, ar traversa peretele intestinal sub forma aminoacizilor ┼či ar forma lan┼úuri peptidice scurte, în cadrul a┼ča numitei “circula┼úii entero hepatice”.
Ini┼úial, aceste substan┼úe sunt încorporate în sânge ┼či de aici sunt duse la ┼úesuturile ce au nevoie de ele pentru formarea proteinelor, consumate în cadrul ciclului vital. Se cuno┼čte faptul c─â, din 20 de aminoacizi proteici cunoscu┼úi, doar 8 sunt indispensabili (sau esen┼úiali) vie┼úii umane iar 2 par a fi “semi indispenabili”. Ace┼čti 10 aminoacizi trebuie s─â fie adu┼či în organism, în cadrul alimenta┼úiei zilnice ┼či cu mai mare aten┼úie atunci când organismul are o nevoie mai mare: cazuri de disfunc┼úie ┼či boal─â. Cei mai problematici aminoacizi esen┼úiali sunt triptanul, lizina ┼či metionina. Este tipic─â lipsa lor în cadrul popula┼úiilor pentru care cerealele sau cartofii reprezint─â baza alimentar─â. Deficitul de aminoacizi esen┼úiali îi afecteaz─â mai mult pe copii decât pe adul┼úi. De aceea este necesar consumul unor suplimente, asa cum sunt cele EurO2.
Trebuie să menţionăm faptul că lipsa unuia dintre ei (aminoacizi esenţiali) duce la imposibilitatea sintetizării
proteinelor în care sunt necesari ace┼čti aminoacizi. Acest lucru poate duce la apari┼úia diferitelor tipuri de subnutri┼úie, datorit─â c─ârora aminoacizii sunt limita┼úi.

AMINOACIZI
TESTE „IN VITRO” REALIZATE ASUPRA PRODUSELOR EUR O2
CAPACITATEA PRODUSELOR EURO2 OXIGENARE DE A OPRI ┼×I DE A DIMINUA DEZVOLTAREA MICROBILOR: BACTERII, FUNGI ┼×I DROJDII.
Studiul realizat ┼či pe care îl vom reda în totalitate demonstreaz─â capacitatea produselor EurO2 oxigenare de a opri cre┼čterea microorganismelor patogene.
Acesta a fost realizat în Laboratorul de Control ┼či Analize Dr. Goya, laborator omologat de Ministerul S─ân─ât─â┼úii cu No 31 L.C.
A fost demonstrat faptul c─â acest supliment nutritiv nu con┼úine un mediu de hranire pentru germeni ┼či nu va permite dezvoltarea bacteriilor, fungilor ┼či drojdiilor (┼či nici cre┼čterea lor ), ce afecteaz─â atât tr─âs─âturile fizice cât ┼či cele de gust ┼či miros, având, în vedere faptul c─â dezvoltarea germenilor conduce la cresterea toxicit─â┼úii formulelor.
Pentru a îndeplini aceste specifica┼úii, produsele Eur O2 men┼úin nutrien┼úii în starea lor original─â ┼či evit─â pierderile datorate deterior─ârii lor. Aceasta arat─â faptul c─â materiile prime utilizate în producerea lor sunt substan┼úe pure alese cu grij─â ┼či c─â procesul lent de fabricare se face dup─â normele stricte ale tehnicilor de fabricare (având un excelent control aspura produsului finit.)
EurO2 a demonstrat c─â de┼úine un larg spectru de activitate antimicrobian─â împotriva bacteriilor, fungilor ┼či drojdiilor fiind deasemenea un conservator ideal capabil s─â distrug─â microorganismele, mai mult decât s─â le inhibe.

L-Carnitina, „Arz─âtorul de gr─âsimi”, de┼úine un rol important în metabolismul lipidic, transportând mari cantit─â┼úi de acizi gra┼či c─âtre mitocondrii (surse celulare de energie) ┼či contribuind la arderea gr─âsimilor.
Pentru a întelege mai bine acest lucru, s─â reamintim mecanismul de stocare a gr─âsimilor, ce reprezint─â cea mai mare rezerv─â energetic─â a corpului. În timpul meselor, excesul de alimente ingerate este transformat în lipide, în interiorul ficatului. Aceste alimente sunt transportate, în continuare, în sânge, pân─â la ┼úesuturile adipoase de rezerv─â, în unele celule de stocare (adipoase). Atunci când organismul are nevoie de energie, celulele adipoase elibereaz─â gr─âsimile, ce sunt arse în centralele energetice ale celulelor (mitocondriile) eliberându-se astfel energie. L-Carnitina de┼úine un rol important în aceast─â ultim─â etap─â, ea fiind cea care asigur─â transportul gr─âsimilor, pân─â la centrii de reconversie, stimuleaz─â ┼či regleaz─â combustia lor la fel ca un carburator

SEO Bioelemente Oxigen imbogatit cu l-carnitina


Etichete produse

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.


Bio Elemente este un magazin online de suplimente nutritive 100% naturale pentru sanatatea si frumusetea dumneavoastra. Gama diversificata de produse naturale disponibila pe site este recomandata tuturor categoriilor de persoane, celor care doresc sa aiba o sanatate de fier. Astfel, fie ca vorbim despre detoxifiere, imunitate, preventie, energie sau slabire, in magazinul online Bio Elemente veti gasi produse 100% naturale, suplimente nutritive pentru intreaga familie.